Nejnovější recenze ze sekce Džusy
Zboží je prostě luxusní
Jemná, né moc výrazná chuť citrónů, která ale dokonale zpříjemní chuť obyčejné vody. Rozhodně doporučuji.
Kupuji pravidelně, vše ok, ráda doporučuji:)
- Zdravý krám má nejlepší ceny
- Originální Maces
Macesy mi připomínají mé mládí, kdy jsem je v mém bydlišti mohla koupit v jednom pekařském obchůdku. Tento obchod už dávno neexistuje. Macesy není možné běžně koupit. Uvítala jsem proto, když jsem Maces objevila v několika málo internetových obchodech. A obchod Zdravý krám nabízí originální maces nejlevněji. Maces mi chutná, oceňuji, že je to i zdravá dietní strava, určitě zdravější než solené mastné brambůrky Pro mne je maces zdravé dietní chroupání a jiné přesolené čipsy. Nebudu kupovat rohlíky a omezím kupování chleba. To vše mi nyní nahradí maces. Škoda, že se nedá běžně koupit v kamenných obchodech. Od Zdravého krámu jsem si nechala poslat šest půlkilových krabic.
Výborný.
- výborný na pročištění
- chutný
chutný, příjemné balení
Bude určitě chutnat....
- výborný, zdravý
Výborná šťáva z granátového jablka.
- Jedinecnost
Jsme spokojeni s kvalitou.
- Výrobek je silně nahořklý, zdá se zkvašený, chuť borůvek minimální.
kupuji opakovaně. Vynikající čistá borůvková šťáva na očistu organizmu, skvělá chuť jako z čerstvě vylisovaných borůvek. Ale vyšší cena.
- Kvalitní produkt
- Levný, ale za to kvalitní shot.
- Chuť
- kvalita
- Miluju produkty obsahující zázvor, super nakopnutí do nového dne.